4RT PREMI AL V CONCURS DE XARANGUES DE SUECA

05.03.2011 14:44
El passat dissabte 5 de març ens vam presentar al V Concurs de Xarangues de Sueca, amb la representació de la nostra Falla Avinguda 18 de Juliol.
Mai ens haviem presentat a un concurs de xarangues, i comentanto ens vam decidir a intentaro, per lo menos anar a fer una bona actuació i disfrutar tocant!
Ens vam preparar un tema de Rock per a l'actuació lliure i com a obligat teniem que tocar el pasdoble Paco Campillo, així que ens posarem manos a la obra i d'assaig en assaig vam montar les dos actuacions.
Arrivà el dia, estavem nerviosets pero teniem ja ganes de disfrutar el que haviem preparat! I així va ser. Quan acabarem estavem molt satisfets i contents de com ens havia eixit i en aixó ja teniem més que prou.
Finalment aplegà el moment d'entrega de premis, i per a sorpresa nostra vam conseguir el QUART! Es presentaven 6 xarangues al concurs....4 d'elles molt bones! per aixó que conseguir el 4rt per a nosaltres va ser una gran alegria! Vam disfrutar, seu vam passar molt bé i acabarem molt contents amb el premi.
Des d'ací donar l'enhorabona a totes les xarangues participants, ho ferem totes genial! També donar-los les gràcies a la nostra falla per animar-nos a presentarse, a sigut una gran experiencia per a tots nosaltres!