NOTICIES

FESTES BENIDORM 2013

11.11.2013 21:48

CONCURS XARANGUES ALGINET 2013 - 2ON PREMI

20.08.2013 21:48

BOUS PICASSENT 2013

15.07.2013 21:44

Com l'any passat, enguany també hem col·laborat a les festes de bous de Picassent, patrocinat per l'Ajuntament de Picassent, per a fer festa tan pels pubs del poble com pel recorregut de bous durant alguns dies de la setmana de festes, acompanyats també per la Penya l'Afició, encarregada enguany de les festes taurines.

FESTES SAN JUAN DEL MONTE 2013 - Miranda de Ebro (Burgos)

21.05.2013 21:44

Un any més tornem a Miranda de Ebro, per a les Festes de San Juan del Monte junt a la "Peña la Parranda"! Son 3 grans dies que pasem amb la penya i els acompanyem amb la nostra música i festa durant tot el dia. Enguany ha sigut diferent ja que ens va eixir algún que altre dia de ploguda però aixó no va ser impediment per a disfrutar com sempre! Ploguent i tot ho donarem tot! 

CONCURS XARANGUES ALMANSA 2013 - 2ON PREMI

03.05.2013 21:44

L'any passat, vam guanyar el 1er PREMI al I Concurs de Xarangues d'Almansa, per lo tant, enguany teniem la plaça reservada per tornar a participar. Ens vam preparar de nou una actuació lliure i el pasodoble obligat "75 Aniversario de los Andaluces" de Gaspar Angel. Com sempre vam difrutar de lo més amb el passacarrer previ i l'actuació del concurs, es allí on tot el treball que has estat fent dona els seus fruits, i es una satisfacció quan tot ix com teniem pensat :) Enguany ha habut més competència i vam obtindre el 2on PREMI. Enhorabona a totes les xarangues participants i sobre tot a la guanyadora Xe com Sona! Gran concurs!

 

FALLES 2013

20.03.2013 21:43

Enguany hem fet actes fallers amb diferents comisions falleres. Actuarem el 9 de Febrer a la Cavalcada del Ninot a Almussafes amb la Falla la Torre.

I el 16 de Març anarem a Catarroja, a l'entrega de premis acompanyant a la Falla Centenar.

 

I ja per a seguir, un any més passem les falles amb la Falla Avda. 18 de Juliol de Sueca, on ja son 3 anys junts a ells i estem com a casa. Des d'ací donar-los les gràcies pel seu tracte, ja que estem molt contents de que any rere any seguixen confiant amb nosaltres! :)

 

Festes l'Albir - Alfaz del Pí (Alacant) 17,18 i 19 AGOST 2012

21.08.2012 21:35

Del 17 al 19 d'Agost, vam estar a les Festes de l'Albir (Alacant) junt a la Penya Majoral "Va de bó". Uns grans dies estiuencs ;) 

BOUS 2012 PICASSENT

15.07.2012 21:30

La Xaranga l'Esclafit va actuar durant alguns actes de les festes de bous a Picassent, tant pels pubs del poble com pel recorregut dels bous. La gent va respondre de lo mes bé ;) Donar les gràcies a l'Ajuntament de Picassent per contar amb nosaltres per a amenitzar alguns actes durant la semana de bous.

FESTES SAN JUAN DEL MONTE 2012 - Miranda de Ebro (Burgos)

28.05.2012 21:19

Un any més vam estar a les Festes de San Juan del Monte celebrades a Miranda de Ebro (Burgos). Vam estar allí durant els dies 26, 27 i 28 de Maig de 2012. Un dies que passem junt la "Peña La Parranda" la cual ens fa sentir com unos mes de la seua penya. ;) 

PRIMER PREMI I CONCURS XARANGUES ALMANSA 2012

01.05.2012 00:00

Enguany es va celebrar en Maig del 2012 el 1ER Concurs de Xarangues d'Almansa, on ens vam animar a participar. El concurs es va realitzar el dia 1 de Maig a la nit, on previ vam realitzar un pasacarrer que també formava part del concurs. 

Va ser un concurs amb molt bona organització i tots nosaltres vam disfrutar de lo més allí. Finalment, després de les actuacions de les xarangues participants, ens van otorgar el PRIMER PREMI i a continuació ferem un bis de la nostra actuació.

Des de ací donar les grácies a tots i l'enhorabona a totes les xarangues participants que ho feren molt bé també!! Va ser una gran nit!

Falles 2012!!!

19.03.2012 00:00

Les falles 2012, han sigut unes grans falles per a la Xaranga. Vam començar el 16 de març visitant una Residencia de Torrent, per fer-lis algo de festeta al seus residents que anaven a cremar la seua falla. Tots ells de lo més contents amb la música, vam aconseguir que seu passaren de lo més bé!

Xaranga l'Esclafit a la Residencia de Torrent, amb la seua falla

Després per la vesprada anarem a Alfafar a tocar junt la Falla La Fila, a l'entrega de Premis!

I ja el 16 per la nit, acudirem a Sueca, per quedarse a dormir allí per a estar a punt per a la despertà del 17! En eixe moment començava lo bó! Vam passar 3 dies a Sueca inolvidables!! Un no parar, despertades, passacarrer de matí, de vesprà, etc...dinarets, soparets..festeta al casal, molts grans moments que fan, que la xaranga passe unes bones falles i forme part de la comissió fallera Avinguda 18 juliol de Sueca durant estos dies! Moltes gràcies!

 

PRIMER PREMI VI Concurs Xarangues de Sueca 3-3-12!!

03.03.2012 00:00
Un any més, ens hem presentat al Concurs de Xarangues de Sueca, organitzat per la Junta Local Fallera.
Nosaltres ens presentem al concurs mes que res per a que la nostra falla, Falla Avinguda 18 de Juliol, participe amb la seua xaranga. El preparar un concurs es molta faena, molts assajos, idees, hores...etc, on després el que queda es una actuació de 10-12 minuts..pero val la pena, perque al acabar la actuació sents una satisfacció que s'olvida ja el temps dedicat, etc...en eixe moment et sens orgullos de tot el que has fet, i ja tingues premi o no, ja no es important.
Enguany en han donat el PRIMER PREMI i estem molt contents perque pensem que seu mereixem!! podria dir mil perques pero no val la pena; la realitat es que LA XARANGA GUANYADORA DEL VI CONCURS DE XARANGUES DE SUECA A SIGUT LA XARANGA L'ESCLAFIT!
Ho senc al pit...SÒC DE L'ESCLAFIT!
Enhorabona a tots els esclafiters/eres pel treball fet! pels bons moments passats preparanto tot, etccc!! Som els millorsss!

 

 

 

ALI “LA NOSTRA PLATILLERA” ENS DEIXA PERQUE VA A SER MAMÁ! NOU COMPONENT!

01.10.2011 00:00

La nostra companya Ali ens ha donat una noticia bona i mala (depen de com es mire). Bona perque ens a comunicat que està embaraçada del seu primer fill, cosa que ens alegra a tots els esclafiters/eres, és per aixó que no podrà ja estar en la xaranga, de ahí la mala...

Des de ací donar-li l'ENHORABONA, a ella i al seu home Pablo! I que sapigues que ací ens tens, a la teua xaranga per al que necessites!

Per a suplir la vacant, el nou percussionista serà ADRI d'Alginet, BENVINGUT a l'Esclafit!!!

FESTES SAN JUAN DEL MONTE 2011-Miranda de Ebro (Burgos)

13.06.2011 00:00
La xaranga l’Esclafit a estat a les festes de San Juan del Monte 2011 celebrades a Miranda de Ebro (Burgos) del 11 al 13 de juny.
Han sigut tres grans dies amb la “Peña la Parranda”, la qual ens va acollir de lo més bé!
Vam moure el divendres de nit per arribar dissabte de matí a Miranda...ens esperaven 600km de viatge...el qual va ser mogudet i divertit! començava l’aventura...en arribar vam deixar maletes al hotel i vam començar ja la festa tocant durant tres dies intensos que passaren volant! Ens quedarem en ganes de més!
Després d’aquestos dies ens van quedar moltes anècdotes i molts bons records. Tant “La Parranda” com nosaltres, vam disfrutar en tot moment! Moltes gràcies per tot!
Esperem tornar l’any que ve!!

FESTES LLÀGRIMES DE SANTA MARTA A LA VILLAJOYOSA! AMB LA COMPANYIA MOROS DE CAPETA!

07.05.2011 11:35
El dissabte 7 de maig, vam estar a les festes de les Llàgrimes de Santa Marta a la Villajoyosa, acompanyant a la companyia Moros de Capeta.
Per la vesprada vam fer l'ofrenda fins l'esglesia, i ja després vam estar tocant mentre sopaven i a continuació al local de la companyia per seguir la festeta, on tots seu vam passar de lo mes bé fins les 4 del mati que tots ens quedarem en ganes de més!

FALLES 2O11! Falla Av. 18 Juliol Sueca!

19.03.2011 00:00
Un any més, la xaranga hem anat a tocar a Falles, enguany hem repetit a la mateixa Falla que al 2010, la Falla Av. 18 de Juliol de Sueca!
Han sigut un grans dies on s'ho hem passat de lo més bé faller@s i musics! Disfrutant de tots els actes des de la despertà fins el ball de la nit!
Des d'ací donar-los les gràcies pel seu tracte amb nosaltres a tots els fallers i falleres de la gran comissió que formen, ja que ens sentim com a casa! També agraïr a l'artiste faller, que pel motiu del 50é Aniversari de la falla, ens ha col·locat en aquesta un monument de la Xaranga l'Esclafit! Ens ha agradat molt Jesús! ;)
Be, esperem poder repetir a l'any que be! Ja que....la 18 de juliol es de p....mare...!

 

 

4RT PREMI AL V CONCURS DE XARANGUES DE SUECA

05.03.2011 14:44
El passat dissabte 5 de març ens vam presentar al V Concurs de Xarangues de Sueca, amb la representació de la nostra Falla Avinguda 18 de Juliol.
Mai ens haviem presentat a un concurs de xarangues, i comentanto ens vam decidir a intentaro, per lo menos anar a fer una bona actuació i disfrutar tocant!
Ens vam preparar un tema de Rock per a l'actuació lliure i com a obligat teniem que tocar el pasdoble Paco Campillo, així que ens posarem manos a la obra i d'assaig en assaig vam montar les dos actuacions.
Arrivà el dia, estavem nerviosets pero teniem ja ganes de disfrutar el que haviem preparat! I així va ser. Quan acabarem estavem molt satisfets i contents de com ens havia eixit i en aixó ja teniem més que prou.
Finalment aplegà el moment d'entrega de premis, i per a sorpresa nostra vam conseguir el QUART! Es presentaven 6 xarangues al concurs....4 d'elles molt bones! per aixó que conseguir el 4rt per a nosaltres va ser una gran alegria! Vam disfrutar, seu vam passar molt bé i acabarem molt contents amb el premi.
Des d'ací donar l'enhorabona a totes les xarangues participants, ho ferem totes genial! També donar-los les gràcies a la nostra falla per animar-nos a presentarse, a sigut una gran experiencia per a tots nosaltres!

 

 

 

ACTUACIÓ A LA PENYA EL CRANC DE BENIDORM!

14.11.2010 00:00

La nit del diumenge 14 de novembre vam estar amenitzant a la penya el Cranc pel seu X Aniversari, dins de les Festes Majors Patronals deBenidorm. Va ser una gran nit, on estiguerem en un templete fora de la penya tocant durant unes 4 hores, i la gent seu passava de lo més bé amb nosaltres! va ser un èxit total i nosaltres també disfrutarem molt!

Gràcies a la penya el Cranc per elegir-nos ja que disfrutarem molt, i esperem que vosaltres també disfrutareu! I moltes felicitats pel vostre X Aniversari, i que en siguen molts més!

 

 

15 de Maig - De despedida a despedida y toco por que me toca!! XD

15.05.2010 00:00

El passat dissabte 15 de maig a migdia, vam anar a tocar a una Despedida de Soltero que es realitzava a la Capea de Silla, allí a la plaça vam amenitzar durant la capea amb xarangueta i algun que altre pasdoble, i tant nosaltres com els xics seu vam passar genial!

El mateix dia per la vesprada, vam anar a tocar a una despedida de soltera a Sueca, on vam continuar amb la festeta amb les xiques per els carrers de Sueca. També tots nosaltres i les xiques ens ho passarem molt bé! VIVA LA NOVIAAAA!

FALLES 2o1o!!!!!!!!!!!

20.03.2010 19:02

Aquest any 2010 han sigut les nostres primeres Falles com a Xaranga l'Esclafit i la veritat que estem molt contents del nostre treball i lo que hem disfrutat tocant.Hem anat a tocar a la Falla Av. 18 de Juliol de Sueca, on des de ací voliem agrair-los a tots els fallers i falleres de la 18 lo bé que ens han tractat, lo agust que hem estat tocant al seu costat, tots els actes han sigut genials! i ens han fet passar unes falles INOLVIDABLES!!!

 

PASSACARRER D'UN DINAR D'AMIGUES A SOLLANA

19.12.2009 13:00

El passat dissabte 19 de desembre, vam estar a Sollana per acompanyar a una colla d'amigues que tenien un dinar. Van recorrer ballant i cantant alguns dels carrers del poble i també en algún pub. En ho vam passar de lo més bé amb elles!

L'ESCLAFIT ALS BOUS D'ALCASSER!

26.08.2009 19:00

El dimecres 26 d'agost, l'Esclafit va actuar a la plaça de bous d'Alcasser durant l'espectacle taurí de la vesprada, animant la plaça i a tot el públic amb pasodobles i xaranga. En acabar, vam acompanyar un passacarrer pels carrers d'Alcasser on tots anavem de lo mes animats ballant i cantant! Realment el dia va estar de lo més bé i tots nosaltres ens ho vam passar genial! Per a repetir!

ANIVERSARI MARCELO 07-08-09 BENIPARRELL

07.08.2009 00:00

El passat divendres 7 d'agost, l'Esclafit va actuar a una festa d'aniversari a Beniparrell. La veritat que tots nosaltres ens ho vam passar de lo més bé durant el sopar i la festa i vam estar animant a tots els amics i familiars del cumplanyero amb xaranga i pasodobles, on pogueren disfrutar tots de la festa! MOLTES FELICITATS DE PART DE LA XARANGA MARCELO!

 

ARREPLEGÀ DE CLAVARIS AL PALMAR

26.07.2009 14:51

L'Esclafit acompanyà al passacarrer d'arreplegà de Clavaris de les Festes de Sant Lluis al Palmar el passat diumenge 26 de Juliol.

DESPEDIDA DE SOLTERA A ALGINET

27.06.2009 00:00
El dissabte 27 de juny, l'Esclafit tornà a Alginet per amenitzar una despedida de soltera. Vam anar pels carrers del poble primer a per la novia,i després continuarem pegant una volteta fent festa, ballant i cantant. Seu vam passar de lo més bé amb vosaltres xikes! VIVA LA NOVIAA! QUE VIVA, QUE VIVA...LA NOVIAA!! XD

 

DESPEDIDA DE SOLTERA A ALGINET

06.06.2009 00:00

El dissabte 6 de Juny, l'Esclafit va amenitzar altra despedida a Alginet, on vam animar i disfrutar durant tot el passacarrer pel poble fins al bar on sopavem, tant nosaltres com la despedida.VIVA LA NOVIAA! VIVA LA XARANGAA!

DESPEDIDA DE SOLTERA A ALGINET

01.06.2009 23:30

El dissabte 30 de maig, l'Esclafit amenitzà a una despedida de soltera a Alginet, on vam passar un rato molt animat amb el passacarrer des de ca la novia fins al bar on sopaven. VIVA LA NOVIAAA!!

DESPEDIDA SOLTERA A SOLLANA

07.04.2009 14:59

L'Esclafit el passat dissabte 4 d'Abril, va acompanyar fent festa i animant a una despedida de soltera a Sollana, on tant nosaltres com la despedida ens ho vam passar de lo més bé! Des d'ací donar-los l'enhorabona al novios!!

PASSACARRER A LA FALLA "LA TORRE" D'ALMUSSAFES

19.03.2009 00:00
El passat 19 de març, últim dia de falles, l'Esclafit va anar a tocar a un passacarrer que realitzava la Falla la Torre d'Almussafes.

 

 

CALBALGATA A LA FALLA "LA TORRE" D'ALMUSSAFES

07.03.2009 00:00

El passat dissabte 7 de març, l'Esclafit acompanyà la cabalgata de la Falla La Torre d'Almussafes.

CARNAVAL INFANTIL A ALMANSA

21.02.2009 00:00

El 21 de Febrer vam anar a tocar al Carnaval Infantil d'Almansa.

Temas: 1 - 31 de 31